Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ (ΝΟΧ) στους 4 της Α1 Πόλο!!!!


Χίος-Βουλιαγμένη: 5-4 (πέναλτι)

Την πρόκριση στους "4" της Α1 ανδρών πήρε η Χίος, που επικράτησε με 5-4 στα πέναλτι, της Βουλιαγμένης, στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή στο "Ιωνικό" κολυμβητήριο, φτάνοντας στο 2-1.

Ο κανονικός αγώνας έληξε με σκορ 5-5 και η παράταση με 6-6, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η αναμέτρηση στη "ρώσικη ρουλέτα" των πέναλτι. Οι Χιώτες αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και με τον Ντούλο να ευστοχεί στην τελευταία εκτέλεση, πέρασαν στους ημιτελικούς, όπου θα αντιμετωπίσουν με μεινέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό.

Το πρώτο παιχνίδι, θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, την Τρίτη (15/4) και το δεύτερο την Πέμπτη (17/4) στο "Ιωνικό" κολυμβητήριο της Χίου. Σε περίπτωση που χρειαστεί και τρίτη αναμέτρηση, θα γίνει το Σάββατο (19/4) στην έδρα των "ερυθρόλευκων".

Πλέον, η ομάδα του Γιάννη Γιαννουρή, θα διεκδικήσει την πέμπτη θέση που οδηγεί στο LEN Trophy, απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Η σειρά θα κριθεί στις δύο νίκες και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη (15/4) στον Λαιμό. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Πέμπτης (17/4) στο "Ρέστειο" και αν χρειαστεί τρίτος αγώνας, θα γίνει το Σάββατο 19/4, στον Λαιμό.

Ο αγώνας
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημα, αφού οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ σε όλη του τη διάρκεια. Οι Χιώτες έκλεισαν την πρώτη περίοδο, προηγούμενοι με 3-2, ενώ στη δεύτερη δεν μπήκε γκολ.

Η μεγάλη ευκαιρία για τον ΝΟΒ, χάθηκε στην τελευταία περίοδο, όταν πήρε προβάδισμα με 5-4 χάρη σε γκολ του Αγγελίδη, αλλά 1.27 πριν το τέλος, ο Ελμισιάν, ισοφάρισε και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση, στο πρώτο τρίλεπτο της οποίας δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν εκ νέου 6-5 με τον Καρούντζο, αλλά ο Κανδιόγλου ισοφάρισε με ενάμιση λεπτό να απομένει. Η παράταση έληξε ισόπαλη 6-6 και οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι.

Εκεί, με το σκορ 2-2, ο Ευάγγελος Δουδέσης, αστόχησε αλλά οι ελπίδες της Βουλιαγμένης αναπτερώθηκαν, όταν ο Καρούντζος ισοφάρισε σε 4-4 και ο Πρωτονοτάριος (μπήκε στη θέση του Τσαλκάνη σε εκείνο το σημείο) απέκρουσε το πέναλτι του Κανδιόγλου.

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη, αφού ο Άντρο Φρανίτσεβιτς, αστόχησε και έδωσε την ευκαιρία στη Χίο να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Αυτό συνέβη, χάρη στον Ντούλο που ήταν ψύχραιμος και διαμόρφωσε το τελικό 5-4.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-0, 1-1, 1-2, Παράταση: 0-0, 1-1

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Χίος (Άντριτς) : Γιάννης Φουντούλης 2, Πόποβιτς, Κανδιόγλου, Ελμισιάν, Ντούλος

Βουλιαγμένη (Γιαννουρής) : Φρανίτσεβιτς 2, Μιτελούδης, Αγγελίδης, Καρούντζος, Κατσαούνης

Η εξέλιξη των πέναλτι:
Φρανίτσεβιτς, 0-1
Ντούλος, 1-1
Αφρουδάκης, 1-2
Πόποβιτς, 2-2
Ευάγγελος Δουδέσης, απέκρουσε ο Μισετζής
Γιάννης Φουντούλης, 3-2
Μιτελούδης, 3-3
Γιώργος Φουντούλης, 4-3
Καρούντζος, 4-4
Κανδιόγλου, απέκρουσε ο Πρωτονοτάριος (που είχε μόλις μπει στη θέση του Τσαλκάνη)
Φρανίτσεβιτς, απέκρουσε ο Μισετζής
Ντούλος, 5-4



Πηγή : www.sport24.gr