Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ στο ΠΥΡΓΙ

Παταγώδης ήταν η αποτυχία, ομάδας κατοίκων του Πυργίου να συστήσουν Εθελοντική Ομάδα Πυροπροστασίας.

Παρά τον ζήλο και την προσπάθεια τους, η σημερινή συνάντηση, η οποία θα αποτελούσε το πρόκριμα για το καταστατικό του συλλόγου, και την εκλογή προσωρινής διοικούσας επιτροπής δεν στέφθηκε με  επιτυχία, αφού αυτοί που έδωσαν το παρών, ήταν πολύ λιγότεροι, απ' όσους θα έπρεπε.

Την ίδια ώρα, τα καφενεία έσφιζαν από ζωή, και οι βαρύγδουπες κριτικές, επί παντός επιστητού, κυριαρχούσαν, ως σύνηθες φαινόμενο, στην μικρή κοινωνία του χωριού.

Δυστυχώς, η καλοκαιρινή καταστροφή, δεν έγινε μάθημα για κανέναν........!!!

 Επίσης, δυστυχώς, είναι κρίμα, να σπαταλάει κανείς τον χρόνο του, για μια κοινωνία, εν υπνώσει!!!

Καληνύχτα μας!!!
 

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ!!! ΑΚΩΜΑ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΩΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!! ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ!!! <> Η ΠΑΡΟΠΙΔΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ!!! ΕΞΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΕΡΕΣΕΩΝ!!! ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! ΜΕ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ!ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΔΑΤΑΥΤΑ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!! ΜΗ-ΔΕ-Ν!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΡΗΤΟ <>!! Ο
ΝΟΩΝ ΝΩΙΤΩ!!!

Manolis είπε...

Ελπίζω η πίκρα σου, να μην πνίξει τη φανταστική δουλειά και το έργο που συντελείς μέσα από αυτό το μπλογκ...

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω η προσπάθεια δημιουργίας της ομάδας σας δεν πρέπει να σταματήσει , μια αποτυχία δεν σημαίνει τίποτα.Αξίζει να ξαναπροσπαθήσετε.Αν από τωρα εγκαταλείψετε στην πορεία της ομάδας τι θα κάνετε;Ελπίζω οτι αξίζει μια δευτερη προσπάθεια.

Μέλος Εθελοντικής Ομάδας

pyrgoysaina attikis είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!!ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ!!Ο ΠΥΡΓΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ!!