Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

ΕΝΩΣΗ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΙΟΥ

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου για την ανάδειξη του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου. Συνολικά ψήφισαν 89 αντιπρόσωποι πρωτοβάθμιων μαστιχοπαραγωγικών οργανώσεων εκ των 90 οι οποίοι είχαν το δικαίωμα ψήφου.

Στις εκλογές υπήρξε ενιαίο ψηφοδέλτιο και τα μέλη του ΔΣ τα οποία εκλέχθηκαν είναι :


Πρόεδρος ο Κος
Κ. Γαννιάρης, Μέλη ΔΣ: Ιωάννης Κλεισσάς 50 ψήφοι, Ιωάννης Καπετάνος 44, Σταμάτης Βαρλάς 42, Νίκος Νύκτας 40, Στέλιος Αργυράκης 39, Ευθύμης Μονίαρος 37, Κώστας Αγκάς 27, Χρυσοσθένης Παρθενίδης 25.

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Πυργίου η οποία αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό Μαστίχας στην Ένωση θα αντιπροσωπευθεί από 2 εκπροσώπους, τους κκ Ιωάννη Κλεισσά και Ιωάννη Καπετάνο.


Σε επόμενο άρθρο μας σκοπεύουμε να αναφερθούμε στα προβλήματα που αυτή την στιγμή απασχολούν τους παραγωγούς και που κρίνεται σκόπιμο από την πλευρά της Ένωσης να βοηθήσει στην επίλυση τους.

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΛΕΙΣΣΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ...ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ..
gianitos.....