Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

ΔΕΗ το μεγαλείο σου - ΧΙΟΣ 2007


Για όλους εμάς που κατοικούμε στην ΧΙΟ οι συχνές διακοπές ρεύματος αποτελούν σύνηθες φαινόμενο. Η σημερινή όμως διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τις 5:30 μμ έως και τις 21:15 για τις περιοχές ΠΥΡΓΙ, ΟΛΥΜΠΟΙ & ΜΕΣΤΑ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Κι ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν δυσμενείς, (αέρας 10 μποφώρ με καταρακτώδη βροχή) παίρναμε τηλέφωνο για να ρωτήσουμε τι μέλλει γενέσθαι, αλλά τα τηλέφωνα της ΔΕΗ βούιζαν, ΝΑΙ ΒΟΥΙΖΑΝ και αυτό δεν γίνεται πρώτη φορά ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με το ηλεκτρικό,οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ.

¨Ολα αυτά συμβαίνουν εν έτη 2007 σε μια περιοχή του νησιού που έχω την εντύπωση ότι οπισθοδρομεί συνεχώς και είμαστε ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ & ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΚΑΤΟΙΚΟΙ & ΦΟΡΕΙΣ.


Οταν με δυσμενείς καιρικές συνθήκες όπως οι σημερινές, άνθρωποι υπερήλικες και μικρά παιδιά στερούνται θέρμανσης, για περισσότερο από 5 ώρες ποιός ευθύνεται για τυχόν επιπτώσεις στην υγεία τους ?

Αυτή η επιχείρηση που λέγεται ΔΕΗ οφείλει να διατηρεί το δίκτυο, και τις υπηρεσίες της σε καλή κατάσταση, και σε περίπτωση που δημιουργείται πρόβλήμα ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ να ενημερώνει τους πολίτες για τα εύλογα ερωτήματα που τείθενται.


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΑΣΤΙΧΟΧΩΡΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ Η ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ?

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ !!!

1 comments:

gahan είπε...

prin arketa xronia oi sinexeis diakopes tou reumatos tis dei stin xio mou kostisan peripou 500 xiliarika...kaike to pc....

mia megali moutza loipon , se aytin tin thaumasti dimosia ipiresia stin xio ....