Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

ΧΑΟΣ & ΟΛΕΘΡΟΣ

Τι να γράψουμε και τι να πούμε!!!
Τα λόγια είναι φτωχά.
Τις επόμενες ημέρες θα σας διηγηθούμε γεγονότα και καταστάσεις τα οποία κάποια στιγμή πρέπει να ειπωθούν!!!
Αυτή την στιγμή είναι ώρα για δουλειά και δράση.
Το μέτωπο των Αρμολίων κατευθύνεται προς
την Καλαμωτή, απειλώντας το ίδιο το χωριό. Γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί αντιπυρική ζώνη για να μπορέσει να αποτρέψει την είσοδο της φωτιάς μέσα στην Καλαμωτή.
Στο μέτωπο του Πυργίου, η κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ!!!
Η έκταση της φωτιάς στο Πυργί εκτείνεται από τον Κάμπο του χωριού μέχρι και τον Μανουρά και την Καρίντα!!!
ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!

Συνεχής ενημέρωση : http://www.facebook.com/pyrgi.blogspot

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΧΙΩΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ 1822, ΚΑΙ 100 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟ 1912, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ . Η ΦΩΤΙΑ ΣΕ 9 ΜΕΤΩΠΑ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΥΜΠΤΩΣΗ;

ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΓΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣΤΙΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΧΡΟΝΙΟΥ ΜΟΧΤΟΥ, ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ, ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΟΣ!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ – ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ – ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ «ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ» Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ «ΨΗΣΕΙ» ΤΑ …ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ.

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ, ΩΣ ΜΗ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ; ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ; ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΔΕΙΝΑ, ΟΛΟΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ… ΑΠ’ ΕΞΩ.
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΚΑΠΟΥ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ…