Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ : ΕΚΠΤΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΧΙΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή από τον Κο Γιάννη Μισετζή.
----------------------------------------------------------------------------------




Χίος 23 Μαρτίου 2010

Αγαπητοί φίλοι,

Το 2009 προσέφυγα στη Δικαιοσύνη ζητώντας την έκπτωση από το αξίωμα του, του εκλεγμένου με το συνδυασμό του Πολύδωρου Λαμπρινούδη νομαρχιακού συμβούλου Μικέ Γιαννάρα ο οποίος εισέπραττε , κατά παράβαση των γραμμένων και άγραφων ηθικών νόμων, διάφορα ποσά , τα 5 τουλάχιστον τελευταία χρόνια από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση για παροχή υπηρεσιών διαφήμισης της Νομαρχίας Χίου….

Για μια ακόμη φορά ευτυχώς τα αντανακλαστικά της δικαιοσύνης λειτούργησαν καταλυτικά, έτσι η υπόθεση εκδικάστηκε απόντος εμού του προσφεύγοντος στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά το οποίο και εξέδωσε την απόφαση (42/2010) με την οποία ζητεί την αυτοδίκαια έκπτωση του Νομαρχιακού Συμβούλου από το αξίωμα του και για τα 4 χρόνια της θητείας του 2007-2010 λόγω του ασυμβίβαστου (σύμβουλος-συναλλασσόμενος) με την Ν.Α. Χίου.

Σημειώστε ότι έχουμε το θλιβερό προνόμιο να συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το 1994 τέτοιο ρεζιλίκι, να εκπίπτει δηλαδή νομαρχιακός σύμβουλος από το αξίωμα του, ενώ το ερώτημα που γεννιέται είναι το εξής!!! θα πράξει ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου και ο Νομάρχης το καθήκον τους να καθαιρέσουν τον έκπτωτο πλέον νομαρχιακό σύμβουλο ?? Κατά τη γνώμη μου θα ποιήσουν την νήσσα . Θα επικαλεστούν δε προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας και θα χρεώσουν και πάλι με δικαστικά έξοδα το Χιώτη φορολογούμενο απλά για να κερδίσουν χρόνο!!!

Όλοι οι πιο πάνω εντωμεταξύ, πρωτοκλασάτα στελέχη του κυβερνόντος κόμματος στη Χίο και κατά καιρούς υποψήφιοι Βουλευτές και διεκδικητές υψηλών αξιωμάτων…τρομάρα τους!!! . Να τους χαιρόμαστε λοιπόν «σύντροφοι» και εμείς και η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ που τους αναδεικνύει και να μην ξεχάσουμε στις επικείμενες εκλογές να τους αναδείξουμε ξανά στα υψηλά τους αξιώματα για να μας σώσουν και πάλι, διαχειριζόμενοι αυτή τη φορά 10πλάσια κονδύλια…….…..

Συνένοχοι βέβαια στις πιο πάνω άνομες πράξεις και αρκετοί σύμβουλοι - δεκανίκια του νομάρχη Πολύδωρου Λαμπρινούδη που ενώ γνωρίζουν καλά το τι συμβαίνει για αυτά και πολλά άλλα, σιωπούν ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Άλλος διετέλεσε η διατελεί σε έμμισθη θέση (25 χιλιάρικα το χρόνο είναι αυτά!!!!...) άλλος λουφάρει από τη δημόσια δουλειά του αδικαιολόγητα επί σειρά ετών, άλλος κάνει ταξιδάκια αναψυχής δωρεάν, άλλος βολεύει σε δουλειές τα παιδιά του και πάει λέγοντας…… και αναρωτιόμαστε ύστερα οι κοινοί θνητοί πώς έπιασε πάτο η οικονομία και η ηθική μας ….
Δυστυχώς στη Χίο του 21ου αιώνα όπου το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού βγάζει στο σφυρί καθημερινά την τιμή ,την συνείδηση και την υπόληψη του για 800 ευρώ το μήνα, ο υπογράφων το άρθρο αναρωτιέται καθημερινά αν αξίζει πραγματικά να διαταράσσει την ψυχική, οικογενειακή και επαγγελματική του ισορροπία για χάρη της αλήθειας….. Αλλοίμονο όμως ,τον μόνο δαίμονα που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς είναι η φωνή της συνείδησης του….

Αυτά προς το παρόν και δυστυχώς έπονται και άλλα χειρότερα!!!

Γιάννης Ν. Μισετζής

Νομαρχιακός Σύμβουλος