Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΑΟ ΠΥΡΓΟΣ ΠΥΡΓΙΟΥ / 2009 - 2010



Ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος και η ομάδα μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα της B’ κατηγορίας αφού έχασε σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο από τον Άτλα (ομάδα Α’ τοπικής κατηγορίας ).Η περσινή χρονιά θεωρήθηκε άκρως επιτυχημένη καθώς η ομάδα έβαλε τις βάσεις για να γίνει ένα υγιές σωματείο ενώ παράλληλα δημιουργήθηκε παιδικό τμήμα κατακτώντας την 3η θέση στην πρώτη τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα junior αφήνοντας πολλές υποσχέσεις.

Προπονητικά λύθηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Λαγούδη και νέος προπονητής είναι ο Ηλίας Κωττατής ενώ στο παιδικό τμήμα ο νέος προπονητής είναι Γιώργος Κοντογεώργης.

Μεταγραφικά η ομάδα κράτησε όλους τους παλιούς παίχτες που αποτελούν εδω και χρόνια τον κορμό της ομάδας και ενισχύθηκε με την απόκτηση του Γιώργου Κοντογεώργη και του Νίκου Σεράφη.

Γιάννης Γεωργαλάς ,Γιώργος Κοντογεώργης , Μιχάλης Παντελάκης ,Θοδωρής Λεωντής ,Ηλίας Κωττατής , Μιχάλης Κοντογεώργης, Θανάσης Βολάκης, Δημήτρης Βολάκης , Κώστας Λεωντής, Γιάννης Μπατάς, Νίκος Ζερβούδης , Γιώργος Κολόμβος , Μιχάλης Κολόμβος Κυριάκος Μπριλής , Σάκης Συρίμης , Νίκος Σεράφης ,Γιώργος Στάμαργας , Γιάννης Λεύκελης,Νίκος Ξύστρας, Δημήτρης Κόκκινος, Ηλίας Μπενέτος ,Στέφανος Κωττατης,Μανώλης κ Βασίλης Κωττατης θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για την προσφορά τους στην ομάδα .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον φίλαθλο κόσμο μας που στηρίζει την ομάδα και ενισχύει οικονομικά το σωματείο.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τον Δήμαρχο κ Ηλία Κλεισσά και τον Νομάρχη κ Πολύδωρα Λαμπρινούδη να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιστρωθεί με χλοοτάπητα το γήπεδο που αποτελεί ανάγκη της νεολαίας του Δήμου για την εύρυθμη λειτουργία των σωματείων.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΛΥΜΠΟΥΣΑΚΗ για το ενδιαφέρον του και την οικονομική συνεισφορά του στο σωματείο.