Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΠΥΡΓΟΣ 1-1


ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΠΥΡΓΟΣ 1-1

Το «Χ» έφερε φωνές και ένταση στο Δημοτικό Στάδιο

Άφησε βαθμούς στο Δημοτικό Στάδιο, το μεσημέρι της Κυριακής, ο πρωτοπόρος της Β’ Κατηγορίας Πύργος, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ολυμπιάδα, μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι.Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πύργος ήταν ανώτερος και μετά το 1-1, παρά τις κλασικές ευκαιρίες που είχε, δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο».
Ο Πύργος, που αγωνίστηκε και με σημαντικές ελλείψεις παικτών, προηγήθηκε στο 34ο λεπτό με τον Λεοντή με 0-1. Στο 43’ ο Γιώργος Μοσχούρης έπεσε μέσα στην μεγάλη περιοχή , με το διαιτητή Ξενάκη να υποδεικνύει το ανύπαρκτο πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε για τους γηπεδούχους ο Βασιλάκης που έκανε το 1-1.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έχασαν 4-5 κλασικές ευκαιρίες για να πάρουν το ματς, ενώ η Ολυμπιάδα είχε δοκάρι με τον Βασιλάκη.
Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 88’ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Στάμαργα.
Πολύ κακή η διαιτησία των Ξενάκη, Επιτροπάκη, Αραβανή. Στο 35ο λεπτό αποβλήθηκε ο προπονητής του Πύργου Γιάννης Λαγούδης, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με τον ποδοσφαιριστή της Ολυμπιάδας Γιώργο Μοσχούρη. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι στη συγκεκριμένη φάση έπρεπε να αποβληθεί και ο παίκτης της Ολυμπιάδας, ο οποίος εξύβρισε τον προπονητή του Πύργου. Παράλληλα διαμαρτύρονται και για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 70ό λεπτό που ανατράπηκε καθαρά ο Γεωργαλάς .
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Πιτσικούλης (24’ Συμιακάκης), Νικολάκης, Βασιλάκης, Γεόμελος, Γ. Μοσχούρης, Στ. Μοσχούρης, Ρηγάκης (73’ Μ. Πιτσικούλης), Π. Μοσχούρης, Γιαχάνος, Λενέτης (57’ Τζήκας), Γδύσης.
ΠΥΡΓΟΣ: Κοτατής, Μπατάς, Γιαζιτζόγλου (64’ Μαργούνης), Κοντογιώργης, Συρίμης (75’ Λαγούδης), Λευκέλης, Μπριλής, Λεοντής, Στάμαργας, Ζερβούδης, Γεωργαλάς.

ΠΗΓΗ
: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ