Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2007

Κατεβάστε για 15 λεπτά τους διακόπτες της ΔΕΗ...

Θα ακολουθήσει συλλογική αγωγή για τις εξοντωτικές αυξήσεις των τιμολογίων της
.

15 Ενώσεις Καταναλωτών του Αδέσμευτου, Αυτόνομου και Ανεξάρτητου Καταναλωτικού Κινήματος με κοινή ανακοίνωσή τους καλούν τους καταναλωτές σήμερα Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι να κατεβάσουν για 15 λεπτά τους διακόπτες της Δ.Ε.Η., σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πρόσφατες απαράδεκτες, ατεκμηρίωτες και εξοντωτικές αυξήσεις των τιμολογίων της .
Η τόσο μικρή πράξη, αλλά με μεγάλη σημασία, είναι το Ξύπνημα του Γίγαντα των Ελλήνων Καταναλωτών όταν είναι ενωμένοι και έχουν κοινή βούληση, απέναντι στην δύναμη της εξουσίας και της κερδοσκοπίας.
Είναι λίγες οι φορές τα τελευταία χρόνια, που οι Έλληνες καταναλωτές – σε όλη τη χώρα – θα είναι ενωμένοι! Είναι ένας συμβολισμός ενότητας των ελλήνων καταναλωτών, μιας ενότητας που πολλοί επιδιώκουν να διασπάσουν. Εκείνη τη στιγμή, στις 12 το μεσημέρι, ένα είναι το χέρι, που θα κατεβάσει το γενικό. Θα είναι το χέρι των Ελλήνων σε ενότητα! Και ας καταλάβουν κάποιοι ότι το χέρι αυτό είναι πολύ αποφασιστικό και βαρύ.
Η Δράση αυτή είναι η αρχή. Το επόμενο βήμα είναι η συλλογική αγωγή κατά της Δ.Ε.Η., που τεκμηριώνεται νομικά θα ανακοινωθεί και θα ζητηθεί και η στήριξη όλων των κοινωνικών εταίρων, που πλήττονται από μεθοδεύσεις, που στρέφονται κατά των οικονομικών τους συμφερόντων και όχι μόνο.

.
ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ:
1. ΒΙΟΖΩ,
2. ΕΚΠΟΙΖΩ,
3. Ελληνικό Κέντρο Καταναλωτών,
4. Ένωση Καταναλωτών Καβάλας,
5. Ένωση Καταναλωτών Λέσβου,
6. Ένωση Καταναλωτών Μεσσηνίας,
7. Ένωση Καταναλωτών Πατρών,
8. Ένωση Καταναλωτών Σερρών,
9. Ένωση Καταναλωτών Χαλκιδικής,
10. Ένωση Καταναλωτών Χίου,
11. ΙΝΚΑ Ιωαννίνων,
12. ΙΝΚΑ Μακεδονίας,
13. ΙΝΚΑ Ημαθίας,
14. ΙΝΚΑ Ξάνθης,
15. Νέο ΙΝΚΑ